Organisaties die bedrijfskleding aanbieden aan medewerkers

Inloggen kms

Inloggen

Er wordt een account gecreëerd voor de organisatie. Nadat de organisatie de inloggegevens heeft ontvangen, kan er ingelogd worden met deze gegevens. 

Dashboard kms

Dashboard

In het dashboard krijgt de organisatie inzichten in het verbruik, de orders en de retouren van de medewerkers. Daarnaast is de voorraad te zien waardoor de organisatie de voorraad van de producten kan controleren. 

Maand en jaaroverzichten kms

Dashboard - Verbruik (maand / jaaroverzichten)

De organisatie heeft inzicht in de maand- en jaaroverzichten. Hierdoor wordt er voor de organisatie een duidelijk overzicht gecreëerd met de kosten en orders erin vermeld.

Dashboard orders en retouren

Dashboard - Met 1 klik retouren verwerken.

Vaak is het verwerken van retouren een intensief proces. Met onze nieuwe retour functie wordt dit voor u een stuk eenvoudiger gemaakt. 
Krijgt u een product retour dan kunt u naar het order overzicht voor de betreffende medewerker en daar het specifieke product als retour aanvinken. Hiermee zal de voorraadwaarde automatisch opgehoogd worden en vind verder verwerking binnen het systeem plaats. Maakt de betreffende medewerker gebruik van een budget dan zal het budget van de specifieke medewerker automatisch weer verhoogd worden. Ook ontvangt de medewerker automatisch een melding van de verwerking van de retour. Dit scheelt u een heleboel handmatige handelingen. 

Voorraad dashboard kleding management systeem

Dashboard - Voorraad

De organisatie heeft inzicht in de voorraden, hierdoor kunnen ze de medewerkers waar nodig voorzien van informatie over de voorraad en hier controle over houden. 
Vestigingen overzicht

Vestigingen / Afdelingen / Kostenplaatsen

Elke medewerker wordt gekoppeld aan een vestiging en/of afdeling. Hierdoor ziet de organisatie precies wie wat besteld en naar welke vestiging dit verstuurd moet worden. De kosten worden naar voren gebracht en de organisatie krijgt een duidelijk beeld van van de uitgaves. 
Medewerkers en functie overzicht kms

Medewerkers en Functies

U kunt zelf medewerkers toevoegen die de producten mogen bestellen. Medewerkers kunnen ingedeeld worden naar vestging, afdeling en kostenplaats, zodat hiermee ook verbruik naar de onderdelen herleid kan worden.

Ook kunnen er functie groepen worden aangemaakt. Aan iedere functie kunnen kledingstukken worden gekoppeld. En de medewerker kan aan een functie worden gerelateerd zodat de toekenning van producten heel eenvoudig is. De medewerker ziet zo precies weet wat hij kan bestellen. 

Managers

Managers

De managers binnen het bedrijf kunnen bepaalde rechten toegezegd krijgen in het systeem. Ze kunnen in het geval van problemen hulp bieden aan de medewerkers. Managers kunnen profielen voor medewerkers aanmaken, budgetmutaties uitvoeren en aanpassingen in kleding doorgeven. Daarnaast kan een manager toegang krijgen tot het dashboard en voor de gerelateerde medewerkers bestellen. 
Assortiment dashboard kms

Assortiment

Als organisatie kunt u zelf producten beheren. De kleding pakketten van de medewerkers zijn te zien en kunnen worden aangepast. De kleding kan worden bedrukt met logo’s of dergelijke. En de maten zullen beschikbaar worden gesteld. Deze kunnen worden aangepast waar nodig en er kunnen maatafwijkingen worden toegevoegd. 
Product assortiment

Assortiment - Producten

De organisatie heeft inzicht in alle producten in het systeem. Ze kunnen precies zien welke producten beschikbaar zijn en er kunnen nieuwe producten worden toegevoegd. Dit wordt per product gecategoriseerd en gesorteerd op maat. 
Assortiment  kleding pakketten

Assortiment - Kledingpakketten toekennen aan functies binnen uw organisatie

Elke medewerkers een eigen gepersonaliseerde shop. Wordt er aan medewerkers voor bepaalde functies een vastkledingpakket aangeboden dan kunt u vanaf nu heel eenvoudig de diverse producten van dit kledingpakket koppelen aan de functie. Vervolgens koppelt u de medewerkers aan deze functie en daarmee is elke medewerker voor de functie automatisch verbonden aan het kleding pakket. Dit scheelt u enorm veel tijd in het beheer hiervan. Veranderd er iets in het kledingpakket dan kunt u dit voor de functie 1-malig uitvoeren en dit wordt dan automatisch geupdate voor alle medewerkers van de functie. U kunt onbeperkt functies en kledingstukken/ paketten toevoegen. Om wel de flexibiliteit te behouden is het mogelijk om een medewerker naast het functie kledingpakket ook nog een specfiek eigen product toe te kennen.

Assortiment kleding opdruk

Assortiment - Kleding opdruk

Vaak is de bedrijfskleding al voorbedrukt. Is dit niet het geval dan kunnen de Medewerkers ervoor kiezen om de kleding te laten bedrukken. Dit moet expliciet doorgegeven worden en op de juiste kledingstukken bedrukt worden. 
Assortiment maten

Assortiment - Maten en maatafwijkingen

Zoals hierboven genoemd is, worden aan alle medewerkers maten gekoppeld. Zodat elke medewerken alleen artikel kan zien en bestellen voor de maten die voor de Medewerker van toepassing zijn. Mocht een medewerker maatafwijkingen hebben (vb extra armlengte), dan kan dat ook aan ieder account worden gekoppeld. 
Persoonlijk budget voor medewerkers kms

Budget toekennen op basis van functie

Heeft uw klant op basis van een functie indeling een vast budget per functie dan kunt u dit naar rato (FTE) in ons Kleding Managementsysteem inrichten. Zo past u dat makkelijk aan voor alle medewerkers met dezelfde functie. Het syteem houdt dan per medewerker automatisch bij wat zijn/ haar actuele budget is. U kunt aangeven of een de medewerker eenmalig budget krijgt voor een periode, of wanneer er periodiek een verhoging plaats moeten vinden. Hiermee kunnen kosten goed worden beheerd. 

Bekijk onze functionaliteiten voor

KMS voor organisaties

KMS voor Organisaties

Bekijk hier de functionaliteiten voor u als organisatie die bedrijfskleding of Persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar stelt.

Lees meer

Kleding management systeem voor medewerkers

Medewerkers

Bekijk hier de functionaliteiten voor uw medewerkers.

Lees meer

KMS voor leveranciers

Bedrijfskleding Leveranciers

Bekijk hier de functionaliteiten voor u als leverancier van bedrijfskleding of Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lees meer

Demo aanvragen

Wij laten u  graag zien hoe het systeem kan aansluiten bij uw bedrijf en hoe het aangepast kan worden naar al uw wensen. 

Gratis demo aanvragen