Koppelingen

Voor het efficiënter inrichten van werkprocessen.

Een optimaal efficiënt ingericht proces

Het gebruik van koppelingen tussen het Kleding Management Systeem en andere software oplossingen biedt ondersteuning bij het efficiënter inrichten van werkprocessen. Zo zijn er koppelingen beschikbaar voor verschillende softwareoplossingen:

  • ERP-systemen voor bestellingen en voorraaduitwisseling
  • Financiële of administratieve pakketten voor facturen en verkooptransacties
  • Productinformatiesystemen voor de uitwisseling van productinformatie en/of voorraden
  • HR(M)-oplossingen voor de uitwisseling van medewerkersgegevens of mutaties.
  • Wasserij oplossingen voor de uitwisseling van aantal wassingen en wasstatussen

Door gebruik te maken van deze koppelingen wordt het mogelijk om verschillende systemen naadloos met elkaar te integreren, waardoor de informatie-uitwisseling tussen deze systemen soepeler verloopt. Dit kan leiden tot een vermindering van handmatige handelingen en de kans op fouten, wat uiteindelijk resulteert in een efficiënter werkproces.

Bovendien zorgen deze koppelingen ervoor dat informatie die in één systeem wordt ingevoerd, automatisch wordt bijgewerkt in andere systemen, waardoor er minder tijd wordt besteed aan het handmatig invoeren van gegevens. Dit vermindert administratieve lasten voor medewerkers. Kortom, koppelingen tussen het Kleding Management Systeem en andere softwareoplossingen bieden tal van voordelen. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om zich te concentreren op hun kernactiviteiten en hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

KMS koppeling ERP systeem
KMS koppelingen

ERP Systemen

ForWorkWear biedt standaard interfaces aan die naadloos te integreren zijn met verschillende ERP-systemen, waardoor klanten snel en eenvoudig hun systemen kunnen integreren met ForWorkWear. Hierbij wordt gebruik gemaakt van standaard interfaces op basis van XML. Het is mogelijk om maatwerk integraties te ontwikkelen en te integreren. Bij deze maatwerk projecten kan er nog steeds gebruik gemaakt worden van de standaard interfaces om het proces gestroomlijnd en efficiënt te houden en kosten te overzien.

De voordelen opgesomd:

  1. Kosten besparend
  2. Voorkomt onnodige fouten of handwerk
  3. Verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening
  4. Zorgt voor gemak

De voordelen van het gebruik van deze koppelingen zijn onder andere de automatisering van uw proces. Door de vermindering van handmatige acties bespaart u veel tijd en kans op fouten. Dit stelt u in staat om u te richten op de bediening van uw klanten en het verhogen van de totale kwaliteit van uw dienstverlening.

Bovendien biedt de integratie met ERP-systemen u de mogelijkheid om te profiteren van de geavanceerde functionaliteiten van ForWorkWear, terwijl u de bestaande systemen kunt behouden. Dit vermindert de kans op fouten en verbetert de efficiëntie van het proces. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de uitwissel monitor waarmee eenvoudig onderlinge mutaties kunnen worden herleid.

Standaard koppeling of op maat koppeling

De koppelingen die ForWorkWear biedt zijn een belangrijk voordeel voor bedrijven die streven naar een geïntegreerde en efficiënte workflow. De automatisering van het proces en de uitwissel monitor maken het mogelijk om snel mutaties te herleiden en de kans op fouten te verkleinen, terwijl u zich kunt concentreren op het bedienen van uw klanten en het borgen of verhogen van de kwaliteit van uw dienstverlening. Naast de standaard koppelingen kan er ook gebruik gemaakt worden van onze API koppelingen waarmee ook specifieke op maat koppelingen ingericht kunnen worden. Vraag uw contact persoon naar de mogelijkheden hiervan. 

Bekijk onderstaande lijst met applicaties:

Accountview

Accountview

kleding management systeem koppeling SAP

SAP

AFAS software koppeling KMS-software

AFAS

Twinfield koppeling KMS-Software

Twinfield

Kleding management systeem (KMS) koppeling exact

Exact

unit4

Unit 4

SnelStart koppeling kleding management systeem

Snelstart

Minox

Minox

Koppeling Microsoft-Dynamics-NAV

Microsoft Dynamics NAV

koppeling met moneybird

Moneybird

Kms koppeling econnect

eConnect (E-facturen)

KMS koppeling Visma

Visma

Gripp koppeling KMS

Gripp

Kleding management koppeling oracle

Oracle

Ontdek ons KMS

Wilt u meer informatie over de werking van het kleding management systeem of een afspraak maken?
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring