Bedrijfskleding of PBM leverancier

ForWorkWear is de oplossing en partner waar u naar op zoek bent.

Uw klanten persoonlijk en betrouwbaar bedienen

Bent u leverancier van bedrijfskleding en/of persoonlijke beschermingsmiddelen en wilt u uw klanten een professionele en persoonlijke dienstverlening bieden dan is ForWorkWear de oplossing en partner waar u naar op zoek bent. Met ons kleding management systeem kunt u voor elke klant een volledig op maat gemaakte inrichting creëren, volledig in lijn met de huisstijl van uw klant.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw klanten op een persoonlijke en betrouwbare manier te bedienen. Daarom bieden wij een compleet en betrouwbaar KMS dat eenvoudig te beheren is. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw klanten altijd tevreden zijn en blijven.

Ons KMS is niet alleen gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, maar ook flexibel en schaalbaar. Dit betekent dat u het kunt aanpassen aan de veranderende behoeften van uw klanten en de groei van uw bedrijf. Bovendien bieden wij uitstekende service en support zodat u altijd op ons kunt rekenen voor hulp en advies.

Aanvullende diensten

Als bedrijfskleding leverancier bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan om u volledig te ontzorgen. Naast ons Kleding Management Systeem bieden wij optioneel aanvullende diensten, zoals:

  • Ondersteuning bij complexe klantinrichtingen
  • Hulp bij het voorbereiden van een demo omgeving voor potentiële klanten
  • Advies van onze consultants bij complexe technische integraties met HRM systemen of OCI-inrichtingen
  • Ondersteuning bij het indienen van aanbestedingen
  • Uitdenken, ontwikkelen en integreren van maatwerk functionaliteit
  • Uitdenken en realiseren van maatwerk koppelingen

Wij begrijpen dat uw bedrijfskleding leverancierschap niet stopt bij het leveren van kleding, daarom bieden wij optioneel deze aanvullende diensten om u te ondersteunen zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige partner, en een geavanceerd Kleding Management Systeem dat uw bedrijf helpt groeien en uw klanten tevreden houdt, dan is ForWorkWear de juiste keuze voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken.

Ontdek ons KMS

Wilt u meer informatie over de werking van het kleding management systeem of een afspraak maken?
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring