Technische Groothandel

ForWorkWear biedt een compleet en betrouwbare oplossing voor uw assortiment.

Per klant een eigen assortiment met klantspecifieke prijzen

ForWorkWear biedt ook veel voordelen voor technische groothandels. Met deze voordelen kan een groothandel zijn klanten gemak bieden en ze voor de langere termijn aan zich binden. Enkele voordelen zijn onder andere:

  • Het periodiek keuren van gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).
  • Met de asset management module kunnen gebruikers aangeven hoeveel dagen van tevoren een waarschuwing moet worden verstuurd dat het artikel aan vervanging of keuring toe is.
  • De mogelijkheid om bedrijfsvoertuigen uit te rusten met persoonlijke uitrusting voor monteurs en installateurs, waaronder kleding, PBM’s en gereedschap.
  • De registratie van persoonlijke artikelen.
  • Het budgetteren van te gebruiken artikelen.
  • Per klant eigen assortiment met klantspecifieke prijzen

Als technische groothandel begrijpt u als geen ander hoe belangrijk het is om uw klanten persoonlijk en betrouwbaar te bedienen. Wij bieden daarom een compleet en betrouwbare oplossing om centraal uw assortiment, klant specifiek, te ontsluiten en zo uw klanten op maat te bedienen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw klanten tevreden blijven en u kunt groeien.

KMS voor technische groothandel
Medewerker technische groothandel gebruikt KMS software

Flexibel en schaalbaar

Onze oplossing is niet alleen gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, maar ook flexibel en schaalbaar. Dit betekent dat u het kunt aanpassen aan de veranderende behoeften van uw klanten en de groei van uw bedrijf. Dit biedt toegevoegde waarde voor technische groothandels om ook veranderlijke klantbehoeften te kunnen ondervangen.

Bovendien bieden wij uitstekende service en support, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor hulp en advies. Hiermee kunt u uw klanten de persoonlijke en betrouwbare service bieden die zij verwachten van uw bedrijf. Kortom, onze oplossing biedt technische groothandels de mogelijkheid om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor tevreden klanten en groei.

ForWorkWear is een uitstekende keuze voor technische groothandels die hun dienstverlening willen verbeteren en hun klanten voor de langere termijn aan zich willen binden.

Ontdek ons KMS

Wilt u meer informatie over de werking van het kleding management systeem of een afspraak maken?
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring