Over Ons

ForWorkWear is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van Kleding Management Systemen in Nederland, België en Duitsland.

Als partner betrokken zijn

Bij ons staat betrokkenheid bij onze klanten hoog in het vaandel. Wij zien onszelf niet alleen als leverancier van een Kleding Management Systeem, maar als echte partner van onze klanten.

Onze focus ligt op het bieden van gemak. Dit gemak geldt voor beheerders, kledingdragers en managers die verantwoordelijk zijn voor een afdeling of vestiging. Wij hebben ons Kleding Management Systeem ontworpen om aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid te voldoen. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat hun bedrijfsgegevens en bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen in goede handen zijn.

Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Wij zorgen ervoor dat elke functionaliteit van ons kleding management systeem op basis van intuïtief gebruik voor de besteller of beheerder wordt toegevoegd. Hierdoor wordt het beheren en uitgeven van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen nog efficiënter en gebruiksvriendelijker. Daarnaast is ons KMS de meest uitgebreide in de markt, en toch laagdrempelig in gebruik voor iedereen die betrokken is bij het beheer ervan.

Wij begrijpen dat een goedwerkend Kleding Management Systeem van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering van onze klanten. Daarom hebben wij een onbeperkt beschikbare supportafdeling die tijdens kantoortijden voor iedere klant klaarstaat.

Ontzorgt worden

Bij ForWorkWear gaan wij voor een langdurige relatie met onze klanten en streven wij er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, van de inrichting tot aan het gebruik van onze KMS en de integratie met uw bestaande systemen. Of u nu vragen heeft over de inrichting of het gebruik van het KMS.

Bent u op zoek naar een partner die zich inzet voor uw organisatie en uw medewerkers? Neem dan contact op met ForWorkWear en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen beheer.

Ontdek ons KMS

Wilt u meer informatie over de werking van het kleding management systeem of een afspraak maken?
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring