Voor Wie

ForWorkWear is het ideale kleding management systeem voor elke organisatie.

Slim uw bedrijfskleding proces inrichten

ForWorkWear is het ideale kleding management systeem voor elke organisatie die op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren en uitgeven van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Of het nu gaat om kleine, middelgrote of grote bedrijven, wij bieden een complete oplossing die perfect past bij de behoeften van uw organisatie.

Ons KMS wordt ingezet in verschillende branches zoals bijvoorbeeld de zorg, horeca, overheden, bouw, transport en logistiek. Onze oplossing biedt niet alleen een effectieve manier om kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen te beheren, maar ook een manier om kosten te besparen en de veiligheid en hygiëne op de werkplek te verbeteren.

Kleding management systeem forworkwear

Bedrijfskleding of PBM leverancier

Bent u een leverancier van bedrijfskleding of persoonlijke beschermingsmiddelen en wilt u uw klanten een professionele en persoonlijke dienstverlening bieden? Dan is ForWorkWear de oplossing en partner waar u naar op zoek bent. Met ons Kleding Management Systeem kunt u voor elke klant een volledig op maat gemaakte inrichting creëren, volledig in lijn met de huisstijl van uw klant.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw klanten op een persoonlijke en betrouwbare manier te bedienen. Daarom bieden wij een compleet en betrouwbaar KMS dat eenvoudig te beheren is. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw klanten altijd tevreden zijn en blijven.

Organisaties

Als verantwoordelijke voor het beheer en de uitgifte van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen weet u hoe belangrijk het is om zicht te hebben op het gehele proces rondom het beheer en de uitgifte van bedrijfskleding of beschermingsmiddelen. ForWorkWear biedt de juiste functionaliteiten om het proces zo makkelijk mogelijk te maken.

Als onafhankelijke aanbieder van een kleding management systeem kunt u volledig flexibel de juiste kleding bij de passende leverancier bestellen en dit in het KMS inrichten.

Uw medewerkers kunnen 24×7 al dan niet gebudgetteerd en passend bij de functie op een laagdrempelige manier kleding of beschermingsmiddelen bestellen.

Technische Groothandel

ForWorkWear biedt ook veel voordelen voor technische groothandels. Met deze voordelen kan een groothandel haar klanten gemak bieden en ze voor de langere termijn aan zich binden. Enkele voordelen zijn onder andere:

  • Het periodiek keuren van gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).
  • Met de asset management module kunnen gebruikers aangeven hoeveel dagen van tevoren een waarschuwing moet worden verstuurd dat het artikel aan vervanging of keuring toe is.
  • De mogelijkheid om bedrijfsvoertuigen uit te rusten met persoonlijke uitrusting voor monteurs en installateurs, waaronder kleding, PBM’s en gereedschap.
  • De registratie van persoonlijke artikelen.
  • Het budgetteren van te gebruiken artikelen.

ForWorkWear is een uitstekende keuze voor technische groothandels die hun dienstverlening willen verbeteren en hun klanten voor de langere termijn aan zich willen binden.

Ontdek ons KMS

Wilt u meer informatie over de werking van het kleding management systeem of een afspraak maken?
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring