Medewerkers

Inloggen kms voor medewerkers

Inloggen

De medewerker ontvangt persoonlijke inloggegevens. Met deze gegevens kan hij inloggen op het Kleding Management Systeem van het bedrijf waar hij werkzaam is. 
Producten en maten voor medewerkers

Producten/ Maten/ Kledingpakket

De medewerker kan de beschikbare producten bekijken. Doordat aan elk medewerkersaccount maten zijn gekoppeld, zal hij de overige producten die niet aansluiten bij zijn maten niet zien. Zo is het voor medewerkers bijna onmogelijk om de verkeerde producten te bestellen en zullen minder producten retour worden verzonden. 
Bestellingen en bestelstatus

Bestellingen

Na het uitkiezen van de juiste producten kan de medewerker de bestelling plaatsen. De geplaatste bestellingen kan hij terugvinden in de ordergeschiedenis. In de bestelstatus zal hij de status van de bestelling kunnen volgen. 
Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens

De medewerker zal zijn eigen profiel kunnen bekijken. Hier zal hij persoonsgegevens vinden en andere gerelateerde informatie. Zo kan de medewerker naast een afdeling en vestiging gekoppeld worden aan een manager. Dit zal dan te zien zijn voor de medewerkers. 
Persoonlijk budget voor medewerkers kms

Budget toekennen op basis van functie

Heeft uw klant op basis van een functie indeling een vast budget per functie dan kunt u dit naar rato (FTE) in ons Kleding Managementsysteem inrichten. Zo past u dat makkelijk aan voor alle medewerkers met dezelfde functie. Het syteem houdt dan per medewerker automatisch bij wat zijn/ haar actuele budget is. U kunt aangeven of een de medewerker eenmalig budget krijgt voor een periode, of wanneer er periodiek een verhoging plaats moeten vinden. Hiermee kunnen kosten goed worden beheerd. 
Drager reglement

Drager reglement

In het drager reglement kan de medewerker de regels rondom het gebruiken van de producten terugvinden. Hierdoor weet de medewerker precies waar hij rekening mee moet houden tijdens het dragen van de bedrijfskleding of het gebruiken van de PBM’s. Daarnaast is het voor de medewerker duidelijk wanneer hij recht heeft op het ontvangen van extra budget. 

Bekijk onze functionaliteiten voor

KMS voor organisaties

KMS voor Organisaties

Bekijk hier de functionaliteiten voor u als organisatie die bedrijfskleding of Persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar stelt.

Lees meer

Kleding management systeem voor medewerkers

Medewerkers

Bekijk hier de functionaliteiten voor uw medewerkers.

Lees meer

KMS voor leveranciers

Bedrijfskleding Leveranciers

Bekijk hier de functionaliteiten voor u als leverancier van bedrijfskleding of Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lees meer

Demo aanvragen

Wij laten u  graag zien hoe het systeem kan aansluiten bij uw bedrijf en hoe het aangepast kan worden naar al uw wensen. 

Gratis demo aanvragen