Over ons

Zelfstandigheid, klantgerichtheid en kwaliteit zijn de woorden die ForWorkwear het beste omschrijven. Wij kennen de Branche en kunnen uw wensen en werkwijze goed vertalen naar de voor u gewenste inrichting, met maar éen doel: u ontzorgen. 

Ons kleding management systeem (KMS)  zorgt dat elke werknemer veilig en goed gekleed aan het werk kan. We werken oplossingsgericht en passen het systeem volledig aan uw wensen aan. Het wordt door ons is ingericht op een manier die bij u en uw bedrijf past. 

ForWorkwear maakt dat u de controle krijgt over de uitlevering en distributie van de bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, promotieartikelen of andere persoonsgebonden uitrusting. Daarnaast gebeurt dit met minder (administratieve) handelingen, zeer gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. 

ForWorkwear is onderdeel van Expedient, al 25 jaar actief op het gebied van slimme online oplossingen. Onze kernwaarden van de door ons gemaakte oplossingen: eenvoudig in gebruik, ondersteund in het proces, vernieuwend en betrouwbaar. 

Over For Worwear

Demo aanvragen

Wij laten u  graag zien hoe het systeem kan aansluiten bij uw bedrijf en hoe het aangepast kan worden naar al uw wensen. 

Gratis demo aanvragen